Beginnerscursus

Interesse in zelfverdediging? Wil je werken aan je conditie, weerbaarheid, een soepel en gezond lichaam? Of heb je misschien vroeger Aikido of een andere krijgskunst beoefent en wil je de draad weer oppakken? Dit is hét moment om in actie te komen! Meld je aan voor de beginnerscursus van Aikido Gorinchem.

Aikido?

Aikido is een krijgskunst die zijn oorsprong vindt in de eeuwenoude tradities en technieken van de samoerai, de Japanse krijgers.

Aikido kent geen wedstrijden, geen agressie. De nadruk ligt op lichamelijke en mentale ontwikkeling. Het beoefenen van Aikido maakt je weerbaarder, ontwikkelt zelfvertrouwen en verbetert je lichaamshouding en motoriek.

Voor wie?

Iedereen boven de 16 jaar kan zich aanmelden voor de beginnerscursus. Mannen en vrouwen trainen samen.

Door wie?

De lessen worden gegeven door Erwin Nijhoff 3e dan en Martijn Kalkman 1e dan.

Kosten beginnerscursus

€50,- voor 8 lessen van 1 uur. Besluit je na de beginnerscursus om bij ons te gaan trainen, dan betaal je geen inschrijfkosten.

Wat leer ik?

Tijdens de lessen maak je samen met andere beginners kennis met de basis van Aikido. Er is uitgebreid aandacht voor valbreken, rollen en basistechnieken.

Lestijd

Er wordt getraind op dinsdagavonden, van 20:30 tot 22:00 uur.

Interesse?

Aanmelden voor de beginnerscursus kan hieronder. Heb je vragen over de beginnerscursus of over Aikido? Stuur ons een e-mail via info@aikidogorinchem.nl, neem telefonisch contact op via 06-42570345 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.